Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Μεγαλοπρεπέστατο φτύσιμο του Ανδρέα Μικρούτσικου στον ΑΝΤ1: Φτου στο κανάλι [βίντεο]

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε ένα νέο ξεκίνημα στην τηλεοπτική του πορεία και ως μέλος του MEGA Κύπρου με το σόου Your Song που έκανε πρεμιέρα πριν λίγες μέρες, παραχώρησε συνέντευξη σε εκπομπή του σταθμού μιλώντας για τις δυσκολίες και την οικονομική του καταστροφή, άκουσε τον αδερφό του και συγκινήθηκε, ενώ έφτυσε τον ΑΝΤ1 και το Γιώργο Λιάγκα.


«Ένας άνθρωπος που τα ΄χει όλα και ξαφνικά από τη μία μέρα στην άλλη με δύο υπογραφές βρίσκεται να τον κυνηγάει σύμπασα η οικονομική οικουμένη της Αθήνας. Και από κει που είχε σχεδόν διασφαλίσει και το μέλλον του γιατί δούλευε σκληρά, όχι υπερβολές, να βρίσκεται χωρίς τίποτα στα χέρια χάνοντας τα πάντα όσα είχε...βρέθηκα στην καταστροφή, αλλά όχι από μία πτώση. Αυτό μέχρι να το συνειδητοποιήσω...κατ΄αρχήν δεν έπεσα σε κατάθλιψη, ο Θάνος είναι ο φύλακας άγγελος μου» ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και κάπου εκεί βγήκε ο αδελφός του Θάνος στο τηλέφωνο και τον έκανε να δακρύσει και να χαμηλώσει το κεφάλι.

Ο Θάνος Μικρούτσικος είπε για τον αδερφό του ότι «Ξέρω και τα πράγματα να ξαναρχίζαν τα ίδια θα έκανε και θα έπρεπε να κάνει γιατί έτσι έχει δικαιώσει την παρουσία του στον κόσμο με καταπληκτικό τρόπο».



Λίγο μετά βγήκε και η Σοφία Βόσσου στο τηλέφωνο και με αφορμή ένα trailer από το Your Face Sounds Familiar που θα ξεκινήσει και που έπαιξε στο πρωινό του ΑΝΤ1, ο παρουσιαστής έριξε ένα μεγαλοπρεπέστατο φτύσιμο στο κανάλι και το Γιώργο Λιάγκα. «Κάτσε να πω κάτι που δεν θα το πει ποτέ. Σήμερα στο αεροδρόμιο είδα trailer τεράστιο στην εκπομπή του Λιάγκα από την εκπομπή σας. Και δεν είχες ούτε ένα πλάνο. Φτου...» είπε και διευκρίνισε ότι το φτύσιμο πάει στο κανάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...